Slot gaat kort in op geruchten rond begeerde Fredrik Aursnes

7 augustus 2022, 14:49

Arne Slot heeft Fredrik Aursnes 'gewoon' een basisplaats gegeven bij Feyenoord. De Noorse middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica, dat bereid is om vijftien miljoen euro te betalen, maar verschijnt tijdens de opening van het seizoen tegen Vitesse aan de aftrap.

Marcos Senesi ontbreekt wél, aangezien hij zijn transfer naar Bournemouth mag afronden. "Het is ook nog niet heel concreet", verklaart Slot bij ESPN over de transfergeruchten rond Aursnes. "Er is wel voor meer jongens interesse. De deal van Senesi is in de afrondende fase, dan vind ik het niet verstandig om hem op te stellen als hij met anderhalf been bij een andere club is. Dat geldt niet voor Fredrik."

Door de afwezigheid van Senesi neemt aanwinst Jacob Rasmussen de plek van de Argentijnse verdediger in. "Ik denk dat hij een centrale verdediger is en dat Lutsharel (Geertruida, red.) een heel goede rechtsback is. Op deze manier hoef ik maar één speler op een andere plek te zetten. Dat is van de rechtsbackpositie naar linksback." Die plek wordt ingenomen door Marcus Pedersen.

Het Benfica van coach Roger Schmidt is bereid om ver te gaan voor Aursnes, die afgelopen seizoen voor minder dan een half miljoen euro werd opgepikt in Noorwegen.

Lees ook: Opstelling Feyenoord: Arne Slot legt puzzel met vijf nieuwelingen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen