Opstelling Feyenoord: Arne Slot legt puzzel met vijf nieuwelingen

Opstelling Feyenoord: Arne Slot legt puzzel met vijf nieuwelingen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 augustus 2022 – Feyenoord begint zondagmiddag (14.30 uur) met een gehavend teams aan het nieuwe seizoen. Op bezoek bij Vitesse moet trainer Arne Slot het doen zonder een aantal beoogde basisspelers. In zijn basisopstelling heeft de oefenmeester wel plekken ingeruimd voor vijf nieuwe spelers.

Marcos Senesi is in ieder geval niet meer van de partij bij Feyenoord. De Argentijn staat op het punt om zijn transfer naar AFC Bournemouth af te ronden en reisde zondagochtend al af naar Engeland. Slot kan nog wel een beroep doen op Fredrik Aursnes. De middenvelder is hard op weg naar het Portugese Benfica, maar kan nog wel meedoen op bezoek bij Vitesse.

Slot moet in de achterhoede dus behoorlijk puzzelen. Justin Bijlow staat onder de lat en wordt in de achterhoede bijgestaan door Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Jacob Rasmussen en Marcus Pedersen. Omdat de Rotterdammers nog geen linksback hebben aangetrokken, speelt de rechtsbenige Pedersen noodgedwongen op de linkerflank. Op het middenveld spelen twee nieuwelingen.

Naast Aursnes mogen ook Quinten Timber en Sebastian Szymański zich laten zien. In de voorhoede is aanwinst Javairô Dilrosun fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. De van Ajax overgekomen Danilo krijgt de kans in de punt van de aanval. Patrik Wålemark is aan de rechterkant geposteerd. Oussama Idrissi begint vandaag nog op de reservebank naast Slot.

Opstelling Feyenoord: Justin Bijlow; Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Jacob Rasmussen, Marcus Pedersen; Fredrik Aursnes, Quinten Timber, Sebastian Szymański; Patrik Wålemark, Danilo, Javairô Dilrosun.


Reacties

gerelateerd