Romano meldt 'here we go' en komt met details over Senesi-deal

7 augustus 2022, 12:30

Marcos Senesi mag zich bijna speler van Bournemouth noemen. De Argentijnse verdediger staat volgens transferexpert Fabrizio Romano op het punt om Feyenoord te verruilen voor de Premier League-club, dat een gegarandeerd bedrag van vijftien miljoen euro gaat overmaken naar Rotterdam.

Dat bedrag is volgens Romano exclusief bonussen. De transfersom kan via variabelen de komende jaren nog oplopen. Senesi zelf heeft het aanbod al geaccepteerd. De linksbenige verdediger gaat naar verluidt een vierjarig contract ondertekenen bij Bournemouth en heeft daarmee zijn gewenste transfer naar een buitenlandse topcompetitie te pakken.

Senesi is momenteel onderweg naar Engeland om de laatste formaliteiten af te ronden. Bournemouth zal hem nog aan enkele medische tests onderwerpen en hoopt zijn komst daarna definitief af te ronden. Daarmee maakt Feyenoord flinke winst op de Argentijn, die drie jaar geleden voor zo'n zeven miljoen euro werd overgenomen van San Lorenzo.

Met het aantrekken van Jacob Rasmussen sorteerde Feyenoord alvast voor op het vertrek van Senesi. De Rotterdammers zijn nog wel in de markt voor extra verdedigers. De interesse in David Hancko is nieuw leven ingeblazen.

Lees ook: 'Feyenoord schakelt na Senesi-nieuws en heropent gesprekken'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echte te laag, Als je ziet day die Argentijn van Ajax voor 45 miljoen wordt verkocht, Senesi net international had zeker 25 moeten kosten.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat krijg je als je de O en de A van Rotterdam om zet ,Ratte r dom ,vandaar al die domme hooligans :-)D

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen