Musampa komt met onthullende details over Sangaré

7 augustus 2022, 12:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ibrahim Sangaré is na het verlengen van zijn contract de bestbetaalde speler die PSV aan boord heeft, zo bevestigde Kiki Musampa zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. De broer van Musampa is de zaakwaarnemer van Sangaré, waardoor de analyticus enkele details over de contractverlenging naar buiten bracht.

Volgens Musampa stond Sangaré op de radar van Southampton en Everton. De Premier League-clubs hoopten de Ivoriaanse middenvelder voor een hoge transfersom naar Engeland te halen. PSV schotelde de middenvelder echter een lucratieve verbintenis voor, waardoor de 24-jarige controleur nu tot medio 2027 verbonden is aan de Eindhovense topclub.

Het gebrek aan zekerheid overtuigde Sangaré uiteindelijk om niet naar Engeland te verkassen. Met Southampton en Everton zou de kans aanwezig zijn dat hij zou degraderen naar het tweede niveau. Musampa kon niets zeggen over de clausule in het contract van de middenvelder, maar daar verandert volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad niets aan. Voorheen was hij voor een gelimiteerde transfersom van 37,5 miljoen euro op te pikken.

PSV begon het Eredivisie-seizoen met een eenvoudige 4-1 overwinning op FC Emmen. Dinsdagavond wacht de return in de voorronde van de Champions League tegen AS Monaco. De eerste ontmoeting eindigde in 1-1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen