PSV heeft na verlenging Sangaré nog drie prioriteiten

7 augustus 2022, 10:59

PSV is na het verlengen van het contract van sterkhouder Ibrahim Sangaré nog niet klaar op de spelersmarkt. De Eindhovenaren staan richting het einde van de transferwindow nog voor drie belangrijke uitdagingen, waarvan er een al in kannen en kruiken is.

Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad staat PSV op het punt om ook het contract van Érick Gutiérrez te verlengen. De Mexicaanse middenvelder kon net als Sangaré rekenen op veel interesse uit het buitenland, maar gaat kiezen voor een langer verblijf bij PSV. Het ondertekenen van een nieuw contract wordt waarschijnlijk nog deze week wereldkundig gemaakt.

Daarnaast zet PSV vol in op een langer verblijf van Cody Gakpo. De aanvaller gaf zaterdagavond zelf aan dat plaatsing voor de groepsfase van de Champions League daar een grote rol in gaat spelen. PSV neemt het in de derde voorronde op tegen AS Monaco. Als PSV naast een ticket grijpt, willen de Eindhovenaren hem voor een recordbedrag verkopen.

Ook wordt naarstig gezocht naar een aanvallende impuls. Daarmee wordt deels rekening gehouden met een mogelijk vertrek van Gakpo, maar het moet ook de concurrentiestrijd in de selectie verhogen. Bovendien houdt PSV de ogen open voor buitenkansjes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen