PSV slaat enorme slag en verlengt contract sterkhouder Sangaré

7 augustus 2022, 09:13   Bijgewerkt: 7 augustus 2022, 09:18

PSV heeft het contract van Ibrahim Sangaré verlengd. De Ivoriaanse middenvelder werd deze zomer begeerd door diverse clubs uit de Premier League, maar heeft ervoor gekozen om langer in Eindhoven te blijven. Sangaré heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2027.

Dat meldt PSV op de eigen kanalen. De verlenging van Sangaré is verrassend, aangezien hij nog tot medio 2025 vast lag in Eindhoven. Daarin stond echter een clausule waardoor hij voor een gelimiteerde transfersom kon vertrekken. Sangaré geeft PSV met zijn langere verblijf een fraaie opsteker in de jacht op Champions League-voetbal en de landstitel.

"Sinds de eerste dag voel ik me thuis, de manier waarop ik word ontvangen en hoe de mensen met me omgaan, maakt me heel blij", vertelt de 24-jarige middenvelder op de clubwebsite. "Ik wil met PSV kampioen worden en de UEFA Champions League halen."

Technisch directeur John de Jong is trots na de verlenging. "Het mag duidelijk zijn dat Ibrahim een interessante speler is voor veel clubs, daarom zijn we blij dat hij heeft gekozen om zijn contract te verlengen. We hebben met PSV de ambitie om ons ten opzichte van vorig seizoen te verbeteren en Ibrahim wil daar graag zijn bijdrage aan leveren. Daarom is het zo goed dat hij vroeg in augustus duidelijkheid geeft aan PSV."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen