Buijs en Mechelen na knappe overwinning van hatelijke nul af

Buijs en Mechelen na knappe overwinning van hatelijke nul af

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 augustus 2022 – KV Mechelen heeft zaterdagavond zijn eerste zege onder Danny Buijs geboekt. De ploeg van de Nederlandse trainer was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Union Sint-Gillis.

Mechelen ging in de eerste speelronde onderuit tegen het Antwerp van trainer Mark van Bommel en verloor een week later op bezoek bij KV Oostende. Deze zaterdag stond een wedstrijd tegen de surprise van het afgelopen seizoen op het programma: Union Sint-Gillis, dat eerder deze week nog in de derde voorronde van de Champions League met 2-0 won van Rangers.

Aan die zege werd in Mechelen geen goed vervolg gegeven. De thuisploeg dicteerde vanaf het eerste fluitsignaal de wedstrijd en kwam vlak voor rust verdiend op voorsprong. Een schot van Rob Schoofs vloog via de voet van Viktor Boone het doel in. Vroeg in de tweede helft verdubbelde de ploeg van Buijs de marge dankzij Jean Amani, die de bal in eigen doel werkte. Julien N'Goy gooide even later met zijn eerste doelpunt voor Mechelen de wedstrijd in het slot.

Door de ruime zege op Union Sint-Gillis zijn Buijs en Mechelen van de hatelijke nul af. Volgende week nemen de manschappen van de Nederlandse trainer een uitwedstrijd tegen Cercle Brugge. Union Sint-Gillis speelt eerst de return tegen Rangers en treft daarna KV Kortrijk.

Reacties

gerelateerd