Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dessers bevestigt transfer, Mertens aan de slag in Turkije

Dessers bevestigt transfer, Mertens aan de slag in Turkije

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 augustus 2022 – Cyriel Dessers heeft bevestigd dat hij heel dicht bij een transfer naar de Serie A is. KRC Genk staat op het punt een deal met Cremonese af te ronden. Met de transfer zal een bedrag van om en nabij de 6,5 miljoen euro gemoeid zijn.

Dessers speelde zaterdag waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Genk, dat met 4-2 won van Eupen. "Of dit een afscheid was? Misschien wel een beetje", wordt Dessers geciteerd door Sporza. "Het is geen geheim meer dat een transfer dichtbij is. De kans zit er dik in dat het inderdaad Italië wordt. Ik heb altijd gedroomd van een topcompetitie en die droom komt nu dichtbij."

Zondag wordt een belangrijke dag, stelt Dessers. "Want dan moeten de clubs eruit geraken. Ik ben even benieuwd als jullie", aldus de spits, die vorig seizoen furore maakte bij Feyenoord. In de huurovereenkomst was een koopoptie van vier miljoen euro opgenomen, maar de Rotterdammers lichtten die niet. Naar verluidt werden club en speler het niet eens over de financiële voorwaarden.

Mertens naar Turkije
Dries Mertens heeft na zijn vertrek bij Napoli een nieuwe club gevonden. De Belgische aanvaller gaat voor één jaar aan de slag bij Galatasaray. De Turkse club versterkt zich ook met Lucas Torreira, die overkomt van Arsenal.

Zie ookMertens neemt in emotionele video afscheid van Napoli Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd