'Frenkie nu ook met eigen management in de clinch over toekomst'

'Frenkie nu ook met eigen management in de clinch over toekomst'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 augustus 2022 – De wens van Frenkie de Jong om bij FC Barcelona te blijven, wordt hem steeds lastiger gemaakt. Niet alleen zou de club hem het liefst zien vertrekken, ook zijn management heeft hem inmiddels geadviseerd om de rumoerige club achter zich te laten. 

Het Spaanse Sport schreef dat De Jong en zijn zaakwaarnemers het niet eens waren over welke stap hij deze zomer moet nemen. Zoals bekend blijft hij zelf het liefst in Barcelona. Ook de club zou daarin mee willen gaan, maar dan staat daar wel een salarisvermindering tegenover. 

Inmiddels zou De Jong van zijn zaakwaarnemers het nadrukkelijke advies hebben gekregen om te vertrekken naar de Premier League, waar onder meer Chelsea en Manchester United interesse hebben getoond. Zij willen beslist niet dat de speler akkoord gaat met een loonoffer.

Lees ook: 'Barcelona moet tweetal wederom vragen om salarisvermindering'

Chelsea of Manchester United
Van de twee genoemde clubs lijkt Chelsea de beste papieren te hebben. Bij Manchester United lonkt weliswaar een weerzien met zijn oude trainer Erik ten Hag, maar het feit dat de club niet in de Champions League speelt, zou voor De Jong zwaar wegen. Chelsea kan hem dat podium wel bieden. 

Reacties

gerelateerd