Eredivisie start saai; meteen vuurwerk Keuken Kampioen Divisie

6 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 5 augustus 2022, 23:37

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 5 augustus.

Heerenveen en Sparta stellen teleur en trappen seizoen saai af

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie is vrijdagavond begonnen met een puntendeling. In het Abe Lenstra Stadion slaagden sc Heerenveen en Sparta Rotterdam er niet in om het net te vinden. Zodoende wachten we nog altijd op de eerste doelpuntenmaker van het nieuwe voetbaljaar: 0-0.

Nachtmerrie voor Kuyt in Almelo; pak slaag tijdens debuut bij ADO

Heracles Almelo is vrijdagavond uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer John Lammers trakteerde het ADO Den Haag van Dirk Kuyt op een pijnlijke 4-0 nederlaag. Willem II begon ook niet bepaald overtuigend aan het voetbaljaar.

Bayern München opent sterk en verpulvert EL-winnaar Frankfurt

Bayern München is het seizoen in de Bundesliga vrijdagavond op fantastische wijze begonnen. De regerend landskampioen van Duitsland bleek op bezoek bij Eintracht Frankfurt een maatje te groot voor de winnaar de Europa League. Uiteindelijk bleef Bayern steken op 1-6.

Bosz opent seizoen met krappe zege, Lang kan Brugge niet helpen

Peter Bosz is het seizoen met zijn Olympique Lyon uitstekend begonnen. De Nederlander zag zijn manschappen tijdens de eerste speelronde met 2-1 winnen van AJ Ajaccio. Ook Arsenal opende het voetbaljaar met een zege, terwijl Club Brugge opnieuw niet wist te winnen.

'Barça krijgt slecht nieuws; gevolgen voor De Jong en Memphis'

Het competitiebestuur van La Liga heeft de gepresenteerde financiële cijfers van FC Barcelona nog niet goedgekeurd. Dat betekent dat de club nog zaken moet afhandelen om te voldoen aan de regels van het Financial Fair Play. Anders kunnen zeven spelers niet worden ingeschreven voor de competitie.

AS Roma verlost Wijnaldum met oog op WK van Paris Saint-Germain

Georginio Wijnaldum mag zich vanaf vandaag officieel speler van AS Roma noemen. De middenvelder wordt door de Italianan voor een seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. Roma heeft wel een optie tot koop en kan Wijnaldum na dit seizoen definitief overnemen van de Parijzenaars.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen