'Keuze genoeg; Zirkzee heeft fraaie opties in Premier League'

'Keuze genoeg; Zirkzee heeft fraaie opties in Premier League'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 augustus 2022 – Joshua Zirkzee lijkt dit seizoen te bewonderen te zijn in de Premier League. De spits mag vertrekken bij Bayern München en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door meerdere clubs uit de Premier League. Zijn voorkeur zou liggen bij een transfer naar Londen.

Volgens het Engelse medium The London Evening Standard heeft Fulham de gesprekken met Bayern inmiddels geopend. Zirkzee staat ook op het verlanglijstje van Southampton en promovendus AFC Bournemouth. De jeugdinternational van Oranje geeft momenteel de voorkeur aan Fulham, dat vorig seizoen promoveerde naar de Premier League. Justin Kluivert is ook op weg naar Londen.

Zirkzee (21) was vorig seizoen te vinden bij RSC Anderlecht, dat hem huurde van Bayern. In Belgische dienst deed de spits het uitstekend en was hij uiteindelijk goed voor achttien doelpunten in 47 wedstrijden. Zirkzee ligt nog een jaar vast bij Bayern, maar zijn uitzicht op speeltijd is klein. Eerder werd hij al gelinkt aan een transfer naar PSV en Ajax.

Een entree in de Eredivisie zit er dus niet in voor de ex-jeugdspeler van Feyenoord en ADO Den Haag. De Premier League wordt naar verluidt dus zijn nieuwe bestemming. Zirkzee streek in 2017 neer bij Bayern, dat hem destijds overnam van Feyenoord. Bij de grootmacht uit Beieren maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal, maar een serieuze doorbraak bleef helaas uit.

Reacties

gerelateerd