Bayern München opent sterk en verpulvert EL-winnaar Frankfurt

5 augustus 2022, 22:25

Bayern München is het seizoen in de Bundesliga vrijdagavond op fantastische wijze begonnen. De regerend landskampioen van Duitsland bleek op bezoek bij Eintracht Frankfurt een maatje te groot voor de winnaar de Europa League. Uiteindelijk bleef Bayern steken op 1-6.

Trainer Julian Nagelsmann had voorafgaand aan de wedstrijd een minder leuk nieuwtje voor de Nederlanders van Bayern. Ryan Gravenberch, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Joshua Zirkzee moesten allemaal op de bank beginnen bij de bezoekers. Natuurlijk was er wel een basisplaats voor aanwinst Sadio Mané, die meteen zijn meerwaarde liet zien voor zijn nieuwe club.

Bayern begon geweldig en stond halverwege al op een 0-5 voorsprong. Binnen het half uur hadden Joshua Kimmich, Benjamin Pavard en Mané al gezorgd voor een 0-3 tussenstand. Daarna bleef het arme Eintracht niets bespaard. Voor de rust deed ook jongeling Jamal Musiala nog een duit in het zakje en was het slotakkoord voor Serge Gnabry. Zo ging Bayern dus met 0-5 aan de thee.

In het tweede bedrijf mochten Gravenberch, De Ligt en Mazraoui allemaal hun opwachting maken voor hun nieuwe werkgever. Bayern schakelde een tandje terug en Frankfurt deed via Randal Kolo Muani iets terug. Dat bleek bij lange na niet genoeg om terug te keren in de wedstrijd. In de slotfase strooide Musiala met zijn tweede treffer nog wat zout in de wonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen