Driessen neemt het op voor Ihattaren: "Is natuurlijk belachelijk"

Driessen neemt het op voor Ihattaren: "Is natuurlijk belachelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 augustus 2022 – Valentijn Driessen vindt het vreemd dat Ajax geen rugnummer heeft toebedeeld aan Mohamed Ihattaren. De talentvolle linkspoot ontbrak een tijdje bij de selectie vanwege bedreigingen en kreeg vervolgens geen rugnummer van zijn club. Driessen laat in kick-off van De Telegraaf weten wat hij daar van vindt.

"Dat is natuurlijk belachelijk", aldus de analist. "Iedereen die onder contract staat krijgt een rugnummer, dat gaat tot nummer 87. Ze hebben tachtig conctractspelers. Geef die jongen dan gewoon zijn nummer. Het lijkt wel vooruitlopen op 'aju paraplu', we zien het niet meer in je zitten. Iedereen verdient toch gewoon een rugnummer? Dit is een weer een uitzonderingspositie, daar krijg je weer discussie over. Ik vind dit echt idioot."

Driessen heeft ook geen goed woord over voor Joey Veerman. De middenvelder van PSV deed onlangs zijn beklag over het drukke speelschema van zijn ploeg. "Dit is ook niet weten wat je te wachten staat in het grote internationale voetbal. Dat zijn gewoon twee wedstrijden in drie dagen. Ze hadden ook kunnen besluiten om direct vanuit Amsterdam naar Monaco te gaan. Er waren allerlei mogelijkheden om dit te vermijden."

Daarnaast vindt de chef voetbal van De Telegraaf het opmerkelijk dat NEC aan de haal gaat met Jasper Cillessen. "Ik vind dat wel een slimme zet van NEC. Als Ajax zijnde was ik daar tussen gaan zitten. Ze hebben blijkbaar vertrouwen in deze drie keepers. Maar wat is voor Cillessen het vergezicht richting het Nederlands elftal? Hij krijgt bij NEC veel meer te doen, dus hij kan zich wel laten zien. Bij Ajax en Oranje krijg je twee ballen op doel."

Reacties

gerelateerd