Ten Hag lacht na vraag over doelwit De Jong: "Willen wij Frenkie?"

5 augustus 2022, 23:50

Erik ten Hag is vrijdagmiddag kort ingegaan op de interesse van Manchester United in Frenkie de Jong. De middenvelder staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van de Engelse grootmacht, maar een eventuele transfer ligt momenteel niet voor de hand. Ten Hag maakte er dan ook weinig woorden aan vuil.

Ten Hag bereidt zich met United voor op het openingsweekend van de Premier League. Vrijdag stond de nieuwe manager van The Red Devils de pers te woord voorafgaand aan de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion FC. Natuurlijk kwamen er ook weer vragen over De Jong. "Willen wij Frenkie? Dat weet ik niet. Ik praat hier over mijn spelers, niet over spelers die bij een andere club onder contract staan. Als er nieuws is, zullen jullie dat horen."

Dat United zich deze zomer graag wil versterken met De Jong is natuurlijk geen geheim. De club van Ten Hag leek er wel uit te gaan komen met Barcelona, maar weken later lijkt een transfer er niet in te zitten. De Jong hoeft niet per se te vertrekken uit het Camp Nou en wil graag in de Champions League spelen. Toch is het afwachten hoe de financiële situatie van de Catalanen er de komende weken nog uit gaan zien. Dat zal ook belangrijk zijn voor De Jong.

Tot op heden haalde Ten Hag pas drie grote aanwinsten binnen. Vanuit de Eredivisie kwamen Lisandro Martínez over van Ajax en werd Tyrell Malacia weggeplukt bij Feyenoord. Daarnaast wist Ten Hag zijn middenveld al te versterken met Christian Eriksen, die transfervrij werd overgenomen van Brentford. Er moet hoe dan ook nog wat bij gaan komen op Old Trafford, waar United het nieuwe seizoen in de Premier League aanstaande zondag dus start tegen Brighton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen