DONE DEAL! AS Roma verlost Wijnaldum met oog op WK van PSG

5 augustus 2022, 20:10

Georginio Wijnaldum mag zich vanaf vandaag officieel speler van AS Roma noemen. De middenvelder wordt door de Italianan voor een seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. Roma heeft wel een optie tot koop en kan Wijnaldum na dit seizoen definitief overnemen van de Parijzenaars.

De transfer van Wijnaldum hing al een paar dagen in de lucht. Hij werd donderdag al op het vliegveld van Rome hartelijk ontvangen door de aanhang van zijn nieuwe werkgever. Wijnaldum kende een moeizaam seizoen in het shirt van PSG, waar hij inmiddels helemaal niet meer in de plannen voorkwam. Dat kostte de middenvelder zelfs zijn plekje in de selectie van het Nederlands elftal.

Wijnaldum (31) wil graag alsnog naar het WK in Qatar en heeft dus eieren voor zijn geld gekozen. In de Serie A aast hij op meer speeltijd dan hij in de Ligue 1 zou kunnen krijgen. Dat lijkt wel te gaan lukken, aangezien Roma-trainer José Mourinho hem dolgraag aan zijn selectie wilde toevoegen. De Portugees heeft dus zijn gewenste aanwinst gekregen en is klaar voor het nieuwe voetbaljaar.

Het is voor Wijnaldum de zesde club uit zijn loopbaan. De ervaren rechtspoot speelde achtereenvolgens bij Feyenoord, PSV, Newcastle United, Liverpool en het afgelopen seizoen dus bij PSG. De 86-voudig international van Oranje heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Ik beloof dat ik altijd de volle honderd procent zal geven om het team te helpen alle doelstelling te bereiken", aldus Gini op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen