'Lang heeft hoofd niet bij Club; aanvaller op eigen verzoek wissel'

5 augustus 2022, 19:00

Noa Lang begint vanavond niet in de basis als Club Brugge het in de Jupiler Pro League opneemt tegen Zulte Waregem. De aanvaller is naar verluidt te veel bezig met een mogelijk vertrek bij zijn werkgever. Daarom heeft hij trainer Carl Hoefkens verzocht hem op de bank te zetten.

Vrijdagmiddag kwamen onder meer Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws naar buiten met het nieuws dat Lang niet gaat beginnen tegen Zulte. De international van Oranje heeft zich zelf gemeld bij de nieuwe trainer Hoefkens, die eerder aangaf zeer tevreden te zijn over de inzet van Lang. Na goed overleg tussen speler en trainer is besloten dat Lang als reserve begint.

Dat is behoorlijk balen voor de oefenmeester, die in de persoon van Charles De Ketelaere al een sterkhouder verloor. De aanvaller vertrok eerder deze week naar AC Milan. Lang is ook een speler die de wedstrijd in het voordeel van Brugge zou kunnen beslissen. Hij zit wel gewoon bij de wedstrijdselectie en richt zich eventueel op een invalbeurt tegen Zulte.

Brugge verloor vorige week op bezoek bij KAS Eupen en heeft dus wat goed te maken in het eigen Jan Breydel Stadion. Lang staat nog tot medio 2025 onder contract bij de Belgische grootmacht en wordt gelinkt aan een transfer naar de Premier League en de Serie A. Voorlopig is het echter nog niet van een transfer gekomen en is hij nog gewoon speler van de Bruggelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja die jongen vindt zichzelf zo goed dat hij natuurlijk niet had verwacht bij de opening van seizoen 22/23 nog bij Brugge te spelen. Extra pijnlijk is dat de grootste ploeg die interesse zou hebben gehad (AC Milan) voor zijn ploeggenoot koos.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen