Pijnlijke situatie voor Memphis bij presentatie Lewandowski

Pijnlijke situatie voor Memphis bij presentatie Lewandowski

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 augustus 2022 – Robert Lewandowski is vrijdag gepresenteerd in Camp Nou. Pijnlijk voor Memphis Depay: de aanwinst wandelde met rugnummer 9 achterop zijn FC Barcelona-shirt het stadion binnen.

Dat rugnummer behoorde afgelopen seizoen en tijdens de voorbereiding nog toe aan Memphis. Dat Lewandowski met 9 op zijn rug gaat spelen, zegt veel over de situatie van de Nederlandse aanvaller in Barcelona. Mede door de komst van Lewandowski en Raphinha heeft Xavi hem niet meer nodig.

Een vertrek van Memphis bij Barcelona lijkt onvermijdelijk. De Oranje-international zou zich inmiddels bij zijn lot hebben neergelegd en de zoektocht naar een nieuwe club zijn begonnen. Waar Barça een prijskaartje van 20 miljoen euro om de nek van Memphis heeft gehangen, hoopt de aanvaller zijn huidige werkgever transfervrij te kunnen verlaten. De speler zou aansturen op een ontbinding van het contract, zodat hij voor meer clubs een interessante optie is.

Er lijkt genoeg interesse te zijn in Memphis. Juventus is een van de club die wel oren zou hebben naar een samenwerking met de Nederlandse aanvaller. Bij Borussia Dortmund zou hij in beeld zijn als mogelijke vervanger van Sébastien Haller, terwijl onder meer Chelsea zijn situatie ook in de gaten houdt.

Reacties

gerelateerd