Concurrentie voor Fortuna Sittard in strijd om Diemers

Concurrentie voor Fortuna Sittard in strijd om Diemers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 augustus 2022 – Fortuna Sittard krijgt concurrentie in de strijd om de handtekening van Mark Diemers. Volgens 1908.nl is ook FC Emmen in de markt voor de bij Feyenoord overbodige middenvelder.

Eerder deze week berichtte Voetbal International dat Fortuna concreet is geworden voor Diemers. De Limburgers hopen in de laatste weken van de transferperiode dubbele zaken te doen met Feyenoord. Cole Bassett is namelijk een ander doelwit van Fortuna.

Ondanks dat Diemers bij Feyenoord beschikt over een contract dat nog één jaar doorloopt, lijken de Rotterdammers niets aan zijn vertrek te zullen verdienen. Volgens 1908.nl zou de middenvelder zelfs op huurbasis de overstap naar De Oude Meerdijk kunnen maken.

Diemers werd eerder deze zomer ook in verband gebracht met Vitesse en SC Cambuur. De Leeuwarders haakten om financiële redenen af. Bij Feyenoord is er in elk geval geen toekomst meer voor Diemers. Net als vorig seizoen komt hij niet voor in de plannen van trainer Arne Slot.

Reacties

gerelateerd