Derksen: "Zo langzamerhand is het krediet van Ihattaren wel op"

5 augustus 2022, 10:04

De situatie van Mohamed Ihattaren houdt de gemoederen bezig. De spelmaker van Ajax keerde deze week na een periode van afwezigheid terug op het trainingsveld. De komende tijd werkt hij een individueel programma af, waarna speler en club zullen bekijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. "Het is elke keer iets", stelt René van der Gijp bij Veronica. "Die jongen verdient het dat hij wat meer aandacht krijgt, want het is een groot talent. Maar zo langzamerhand is het krediet wel op", aldus Johan Derksen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, Johan Derksen. Die kun je niet meer serieus nemen. Hij heeft van provoceren een verdienmodel gemaakt. Jammer, ooit de best ingevoerde voetbaljournalist.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul. Hij was hartstikke goed bezig sinds zijn komst naar Ajax. Daarnaast hebben zowel John vd Heuvel als het AD aangegeven dat Ihattaren aan de bedreigingen helemaal niks kon doen. Hij heeft de schijn niet mee, maar soms overkomt je ook gewoon een keer iets. Ik zeg niet dat hij 100% dat contract af gaat dwingen bij Ajax, maar dit is gewoon makkelijk scoren van Derksen op het verkeerde moment.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen