Gemengde gevoelens in Europa; transfers op komst bij Feyenoord

5 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 4 augustus.

AZ laat zich foppen in Dundee en moet vrezen voor uitschakeling

AZ heeft zichzelf donderdagavond een zeer slechte dienst bewezen op bezoek bij Dundee United. De ploeg van trainer Pascal Jansen beet zich stuk op de taaie Schotten en stapte uiteindelijk met een 1-0 nederlaag van het veld. Om uitschakeling in de Conference League te voorkomen, moet die zeperd volgende week worden weggepoetst.

Twente kan tickets naar Italië boeken na simpele zege in Servië

FC Twente heeft donderdagavond een grote stap gezet naar de play-offs van de Conference League. De ploeg van trainer Ron Jans won op bezoek bij het nietige FK Cukaricki met 1-3 en heeft de laatste voorronde in zicht. Volgende week moet het karwei worden afgemaakt in Enschede.

Ajax winkelt in Italië en heeft gewenste boomlange spits binnen

Ajax heeft de komst van Lorenzo Lucca donderdagavond wereldkundig gemaakt. De 21-jarige spits komt op huurbasis over van het Italiaanse Pisa, dat een miljoen euro kan bijschrijven. Ajax heeft in de onderhandelingen ook een optie tot koop afgedwongen.

'Londenaren mengen zich ook in felle strijd om gewilde Senesi'

Marcos Senesi zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken als speler van Feyenoord. De centrumverdediger werd al gelinkt aan promovendus AFC Bournemouth en nu heeft ook West Ham United zich in het rijtje gevoegd. Feyenoord wil naar verluidt vijftien miljoen euro ontvangen.

'Feyenoord sorteert voor op vertrek en heropent gesprekken'

Feyenoord en FC Twente gaan vrijdag weer met elkaar praten over een mogelijke transfer van Ramiz Zerrouki, zo meldt VTBL donderdagavond. De 24-jarige middenvelder geldt in Rotterdam als mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes. Het verschil tussen vraag en aanbod was vooralsnog behoorlijk groot.

Van Bommel dendert door en boekt Europese zege met Antwerp

Mark van Bommel heeft met zijn Royal Antwerp een nieuwe stap gezet richting het hoofdtoernooi van de Conference League. Op bezoek bij het Noorse Lillestrøm SK wisten de manschappen van de Nederlandse trainer met 1-3 te winnen. Vincent Janssen was ook weer van de partij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen