Malacia ziet directe concurrent eieren voor geld kiezen bij United

Malacia ziet directe concurrent eieren voor geld kiezen bij United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 augustus 2022 – Tyrell Malacia hoeft dit seizoen geen rekenen te houden met concurrent Alex Telles. De linkervleugelverdediger laat Manchester United achter zich en gaat op huurbasis aan de slag bij Sevilla. De kans op speeltijd bij United was erg laag voor de Braziliaan.

De 29-jarige Telles zag de bui na de entree van Malacia waarschijnlijk al hangen. De international van Oranje werd op voorspraak van de nieuwe manager Erik ten Hag naar United gehaald. De grootmacht betaalde vijftien miljoen euro aan Feyenoord. Aangezien ook Luke Shaw nog altijd van de partij is in Manchester werden de vooruitzichten van Telles er niet bepaald beter op.

In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán is de kans op speeltijd een stuk groter. Telles begint alweer aan zijn zesde avontuur. Hij begon zijn loopbaan in Brazilië hij Juventude en speelde in zijn geboorteland ook bij Grêmio. Daar verdiende hij een transfer naar Galatasaray en via Internazionale en FC Porto kwam hij in de zomer van 2020 bij United terecht. In Manchester ligt hij nog twee jaar vast.

Sevilla hoeft dit weekend nog niet aan de bak in de competitie. De Spaanse La Liga begint namelijk volgend weekend pas. De nieuwe werkgever van Telles begint met een bezoekje aan Osasuna. Vanuit Spanje zal de huurling de verrichtingen van United met een schuin oog in de gaten houden. De Engelsen openen dit weekend namelijk met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Reacties

gerelateerd