Opstelling AZ: Alkmaarders met piepjonge bank tegen Dundee

Opstelling AZ: Alkmaarders met piepjonge bank tegen Dundee

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 augustus 2022 – AZ hoopt vanavond (21.00 uur) de volgende stap te zetten naar het hoofdtoernooi van de Conference League. Op bezoek bij Dundee United moet trainer Pascal Jansen echter wel wat spelers missen. Toch verschijnt er een sterke basiself aan de aftrap in Schotland.

Jansen kan geen beroep doen op Jens Odgaard, Jesper Karlsson, Yukinari Sugawara, Zinho Vanheusden, Peer Koopmeiners aan aanwinst Riechedly Bazoer. Onder de lat is er wel een plekje voor de nieuwe eerste doelman, Hobie Verhulst. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan door Pantelis Hatzidiakos, Sam Beukema, Bruno Martins Indi en Milos Kerkez.

Op het middenveld zijn er basisplaatsen voor Dani de Wit, Jordy Clasie en Tijani Reijnders. De voorhoede bestaat uit Håkon Evjen, Vangelis Pavlidis en jongeling Mayckel Lahdo, die deze zomer neerstreek in Alkmaar. Op de bank zitten naast Jansen vooral veel jeugdige spelers. De mogelijkheden van de oefenmeester zijn op Schotse bodem dus beperkt.

Opstelling AZ: Verhulst; Hatzidiakos, Beukema, Martins Indi, Kerkez; De Wit, Clasie, Reijnders; Evjen, Pavlidis, Lahdo.

Reacties

gerelateerd