'Londenaren mengen zich ook in felle strijd om gewilde Senesi'

4 augustus 2022, 19:40   Bijgewerkt: 4 augustus 2022, 19:45

Marcos Senesi zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken als speler van Feyenoord. De centrumverdediger werd al gelinkt aan promovendus AFC Bournemouth en nu heeft ook West Ham United zich in het rijtje gevoegd. Feyenoord wil naar verluidt vijftien miljoen euro ontvangen.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl donderdagavond. De interesse van West Ham heeft een duidelijke reden. De club uit Londen wist zich eerder namelijk voor liefst 35 miljoen euro te versterken met Nayef Aguerd, maar hij staat nog maanden aan de kant met een enkelblessure. West Ham ziet in Senesi een geschikt alternatief voor het hart van de defensie.

De 25-jarige Senesi ligt nog tot de zomer van 2023 vast in De Kuip, al heeft Feyenoord wel de optie om dat contract met een jaar te verlengen. Volgens 1908.nl wordt dat door de serieuze belangstelling vanuit Engeland niet meer als optie gezien. Feyenoord zal bij een verkoop van Senesi 10% van de transfersom moeten afstaan aan zijn ex-club San Lorenzo.

Dávid Hancko

Als Senesi de deur van De Kuip definitief achter zich dichttrekt, komt Feyenoord andermaal uit bij Dávid Hancko. De linkspoot van Sparta Praag werd door 1908.nl in een eerder stadium al aan Feyenoord gelinkt en geldt nog steeds als ideale opvolger van Senesi. In eerste instantie leek zijn komst niet haalbaar, maar nieuwe miljoenen kunnen daar verandering in brengen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi Europees jaar en Feyenoord staat er straks weer financieel goed bij. Nog zo een jaar en alles is opgelost.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen