RKC Waalwijk
2 – 1
Sparta

Opstelling Twente: Jans heeft slecht nieuws voor Steijn en Cerný

Opstelling Twente: Jans heeft slecht nieuws voor Steijn en Cerný

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 augustus 2022 – FC Twente speelt vanavond (20.00 uur) met de bekende namen tegen FK Cukaricki. In Belgrado heeft trainer Ron Jans slecht nieuws voor onder meer Sem Steijn en Václav Cerný. Zij moeten op de bank beginnen in de derde voorronde van de Conference League.

Onder de lat is er natuurlijk een plekje toebedeeld aan Lars Unnerstall, die vorig seizoen een uitstekende indruk maakte namens Twente. De achterhoede wordt gevormd voor Joshua Brenet, Mees Hilgers, Julio Pleguezuelo en Gijs Smal. Dat betekent dat Robin Pröpper nog op de bank moet beginnen, maar hij is pas net weer bij de selectie na een blessure.

Op het middenveld krijgen Michal Sadílek, Feyenoord-doelwit Ramiz Zerrouki en Michel Vlap door voorkeur boven aanwinst Steijn, die deze zomer werd overgenomen van ADO Den Haag. De voorhoede bestaat uit Virgil Misidjan, Ricky van Wolfswinkel en Daan Rots. Laatstgenoemde krijgt als rechtsbuiten de voorkeur boven Cerný. Hij begint naast Jans op de bank.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pleguezuelo, Smal; Sadílek, Zerrouki, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Reacties

gerelateerd