'Aursnes op weg naar Portugal; Feyenoord vangt dubbele cijfers'

'Aursnes op weg naar Portugal; Feyenoord vangt dubbele cijfers'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 augustus 2022 – Feyenoord lijkt deze zomer afscheid te gaan nemen van Fredrik Aursnes. De middenvelder wordt begeerd door het Portugese Benfica en het lijkt erop dat beide partijen er wel uit gaan komen. Aurnes zelf zou al een tijdje rond zijn met de club van trainer Roger Schmidt.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano heeft Benfica een bod van meer dan tien miljoen euro neergelegd bij Feyenoord. Romano weet te melden dat de onderhandelingen de goede kant op gaan. Aursnes ziet een transfer zelf ook zitten en had in juli al een persoonlijk akkoord bereikt met de grootmacht uit Lissabon. Hij heeft slechts een seizoen in Rotterdam gespeeld.

In eerste instantie werd er gesproken over een bedrag van minimaal vijftien miljoen euro. De 26-jarige Aursnes kwam een jaar geleden voor 450.000 euro over van Molde FK en dus kan Feyenoord flinke winst maken op de international van Noorwegen. Volgens 1908.nl hoopt Feyenoord op de eerder genoemde vijftien miljoen euro plus bonussen én een doorverkooppercentage. Een transfer lijkt hoe dan ook aanstaande.

Feyenoord kijkt al verder
In de tussentijd zit men in Rotterdam-Zuid ook niet bepaald stil. Arne Slot liet al weten dat er bij een vertrek van Aursnes sowieso een vervanger zal worden aangetrokken. De naam van Ramiz Zerrouki (24) ging al een tijdje rond, maar FC Twente wil hem eigenlijk niet verkopen. Daarnaast staat ook Sivert Mannsverk van Molde op het lijstje. Hij is naar verluidt een goedkopere optie.

Reacties

gerelateerd