Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zaakwaarnemer Ekkelenkamp komt met uitleg in transfersoap

Zaakwaarnemer Ekkelenkamp komt met uitleg in transfersoap

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 augustus 2022 – Jurgen Ekkelenkamp vervolgt zijn loopbaan bij het Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel. De middenvelder leek hard op weg naar Club Brugge, maar heeft die club toch nog afgezegd. De zaakwaarnemer van de ex-Ajacied kwam vervolgens snel met een verklaring.

"Er lag een akkoord tussen Hertha BSC en Club Brugge", vertelt belangenbehartiger Mo Sinouh in gesprek met De Telegraaf. "Maar op zijn gevoel heeft Jurgen toch voor Antwerp gekozen, dat er vervolgens ook uitkwam met Hertha BSC. Het is na een nacht slapen een keuze op gevoel geweest door het verhaal van Marc Overmars en Mark van Bommel. Het is geen geldkwestie."

Lees ook: 'Overmars slaat toch nog toe: Ekkelenkamp zegt Club last-minute af'

Bij Club Brugge was men klaar om Ekkelenkamp voor vier seizoenen vast te leggen. Dat gaat dus alsnog niet door en in Antwerpen tekent hij bij Antwerp wel een contract voor vier jaar. Volgens media in België zou Club Brugge vijf miljoen euro betalen aan de Duitsers. Het is niet bekend wat Antwerp voor de jeugdinternational van Oranje op tafel moet liggen.

Feyenoord
In een eerder stadium werd Ekkelenkamp door onder meer Voetbal International en 1908.nl nog gelinkt aan Feyenoord. De Rotterdammers zochten destijds ook naar een nieuwe middenvelder, maar kwamen uiteindelijk dus niet bij de geboren Zeistenaar uit. Ekkelenkamp speelde slechts een seizoen bij Hertha, waar hij eigenlijk nog tot de zomer van 2025 onder contract stond.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd