Ten Hag houdt vertrouwen in Ronaldo; clubicoon is sceptisch

Ten Hag houdt vertrouwen in Ronaldo; clubicoon is sceptisch

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 augustus 2022 – In Engeland zijn veel twijfels over de samenwerking tussen Cristiano Ronaldo en Erik ten Hag bij Manchester United. De vraag is of er in het systeem van de voormalig Ajax-trainer wel plek is voor de Portugees en die scepsis werd nog eens versterkt nadat hij het gedrag van Ronaldo openlijk bekritiseerde. Toch verwacht Ten Hag dat de speler zichzelf dit seizoen wederom gaat bewijzen.

"Ik geloof dat hij het kan", zo begon Ten Hag in gesprek met Sky Sports. "Hij moet eerst fit worden, want hij is pas net weer begonnen. Het is een fantastische speler, dat heeft hij al zo vaak bewezen. Maar je wordt altijd beoordeeld op je huidige prestaties. Zowel het team als Cristiano moet het dus opnieuw laten zien."

Lees ook: Ten Hag spreekt zich uit over gedrag Ronaldo: "Onacceptabel"

Gary Neville
Clubicoon Gary Neville heeft minder vertrouwen in een succesvolle toekomst van Ronaldo bij United. In The Overlap hekelde hij het gedrag van zijn ex-ploeggenoot, die deze week in opspraak raakte omdat hij tijdens een oefenwedstrijd van zijn ploeg vroegtijdig het stadion heeft verlaten.

"Laat ik duidelijk zijn: wat Ronaldo heeft bereikt in het voetbal, is meer dan je van durft te dromen", begon Neville. "Hij is een van de beste spelers ooit en zal dat altijd blijven, en wat er deze zomer bij United gebeurt, is iedereen over twintig jaar weer vergeten. Maar voor mij, als ex-aanvoerder van Manchester United, is het verschrikkelijk om te zien hoe de sterspeler de boel aan het bespelen is. Het kan niet zo zijn dat een sterspeler de dienst uitmaakt. Dat kan gewoon niet."

Reacties

gerelateerd