'Ajax dicht bij komst Sánchez: verwachte transfersom genoemd'

4 augustus 2022, 08:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt een kwestie van tijd voor Ajax zich versterkt met rechtsback Jorge Sánchez. De 24-jarige Mexicaan zelf is met zijn beoogde nieuwe club al akkoord over een contract tot medio 2027 en ook de onderhandelingen met zijn huidige club Club América zijn in volle gang. De laatste ontwikkeling is dat Ajax vanuit Mexico een tegenvoorstel heeft ontvangen.

Dat meldde De Telegraaf woensdagavond. In de onderhandelingen gaat het momenteel nog over de transfersom, al liggen vraag en aanbod redelijk in de buurt. Club América is bereid om Sánchez zijn Europese droom waar te laten maken, maar wil daarvoor wel genoeg geld ontvangen om een vervanger te kunnen halen. De krant voorspelde dat de transfersom tussen de vijf en zes miljoen euro zal liggen, plus een doorverkooppercentage.

Lees ook: 'Ajax akkoord met Sanchez; vertrek Schuurs gedwarsboomd'

Ajax ziet in de 21-voudig international de broodnodige versterking op de rechtsbackpositie. Na het transfervrije vertrek van Noussair Mazraoui naar Bayern München zijn Devyne Rensch en Sean Klaiber de enige twee overgebleven opties op die plek. Laatstgenoemde wordt bovendien gelinkt aan een rentree bij FC Utrecht. Het lijkt er dan ook op dat Sánchez bij Ajax direct een basisplaats kan verwachten. 

Lees ook: 'Ook Engelse clubs in de markt voor Ajax-back Klaiber'

Transfers Ajax

Sánchez zou voor Ajax de zesde en samen met Francisco Coneceição (vijf miljoen euro) goedkoopste aankoop van deze zomer worden. Eerder werden er al tientallen miljoenen euro's neergelegd voor de komst van Steven Bergwijn (31,25 miljoen), Calvin Bassey (23 miljoen), Brian Brobbey (16,35 miljoen) en Owen Wijndal (tien miljoen). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar wachten we dan nog op !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen