Feyenoord dreigt met Senesi nog een sterkhouder kwijt te raken

3 augustus 2022, 23:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord dreigt in de laatste weken van de transfermarkt nog een sterkhouder kwijt te raken. AFC Bournemouth heeft zich volgens transferspecialist Fabrizio Romano in De Kuip gemeld voor Marcos Senesi. De centrale verdediger is een van toptargets van de Engelse club, zo klinkt het.

Bournemouth en Feyenoord zijn volgens Romano de onderhandelingen over een transfer van Senesi inmiddels begonnen. De gesprekken bevinden zich nog wel in de beginnende fase. De transferexpert voorspelt dat het lastig wordt voor de Engelse promovendus om daadwerkelijk een deal te sluiten. Senesi is geen makkelijk doelwit, zo stelt hij.

Senesi heeft zich mede dankzij de goede prestaties van Feyenoord in de Conference League in beeld gespeeld bij een hoop clubs. Er is vooral vanuit de Serie A veel belangstelling voor de Argentijnse centrale verdediger, die in Rotterdam beschikt over een contract dat volgend jaar afloopt. Feyenoord heeft nog wel een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Senesi zou zomaar de vierde speler kunnen worden die deze zomer voor een forse transfersom Feyenoord verlaat. Eerder nam de Rotterdamse club afscheid van Luis Sinisterra (25 miljoen euro) en Tyrell Malacia (15 miljoen euro). Daar komt Fredrik Aursnes naar het zich laat aanzien binnenkort bij. Hij staat op het punt voor 15 miljoen euro verkocht te worden aan Benfica.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen