AZ wordt niet veel wijzer van gelijkspel in Letland

AZ wordt niet veel wijzer van gelijkspel in Letland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 augustus 2022 – De heenwedstrijd tussen Riga en Gil Vicente in de derde voorronde van de Conference League is woensdagavond in een 1-1 gelijkspel geëindigd. AZ zal de verrichtingen in Letland met een schuin oog in de gaten hebben gehouden.

AZ weet namelijk sinds dinsdag dat het in de eventuele play-offs van de Conference League de winnaar van het tweeluik tussen Riga en Gil Vicente treft. Riga is de huidige nummer drie van de Letse competitie, terwijl Gil Vicente afgelopen seizoen als vijfde eindigde in Portugal.

Gil Vicente geldt als favoriet om ten koste van Riga het laatste voorportaal van de Conference League te bereiken, maar slaagde er woensdag niet in een voorschot te nemen op kwalificatie voor de volgende ronde. De Portugezen kwamen door een doelpunt van Douglas Aurélio zelfs nog op achterstand. Juan Manuel Boselli trok na rust de stand gelijk.

AZ treft de winnaar van Riga tegen Gil Vicente als het zelf zijn derde voorronde weet te overleven. Donderdag spelen de Alkmaarders de heenwedstrijd tegen het Schotse Dundee United. In de vorige ronde was de ploeg van trainer Pascal Jansen te sterk voor Tuzla City uit Bosnië en Herzegovina.

Reacties

gerelateerd