Ajax geeft veelbesproken Ihattaren nog geen rugnummer

3 augustus 2022, 18:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft woensdag de rugnummers voor het seizoen 2022/23 bekendgemaakt. Het meest opvallende is dat Mohamed Ihattaren (nog) geen rugnummer heeft gekregen.

Het verhaal van Ihattaren is bekend. De spelmaker kende een sterke start van de voorbereiding, maar miste de derde oefenwedstrijd tegen Lokomotiva Zagreb en ontbrak vervolgens ook in de selectie van Ajax voor het trainingskamp in Oostenrijk. De officiële lezing van de club was dat Ihattaren 'niet fit' was. Later bleek zijn afwezigheid met privéproblemen te maken te hebben.

Sinds dinsdag traint Ihattaren weer bij Ajax. De Amsterdammers hebben in een persbericht laten weten dat aanvallende middenvelder gestart is met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. De komende week zullen de club en speler in gesprek gaan om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. Tot die tijd heeft Ihattaren nog geen vast rugnummer. In de voorbereiding speelde hij met 27.

De meeste spelers hebben hun rugnummer behouden. Kenneth Taylor heeft rugnummer 8 overgenomen van de naar Bayern München vertrokken Ryan Gravenberch, Brian Brobbey rugnummer 9 van Danilo Pereira en Owen Wijndal rugnummer 5 van Sean Klaiber, die op zijn beurt rugnummer 12 heeft gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat Ajax dezelfde fout maken als PSV met Ihataran ,om hem op te geven, slechte zaak dan ,alles voor niks geweest ,Vanenburg voor niks zijn tijd en moeite in gestoken , Ihataran je verziekt het alleen maar voor jouzelf boy ,doe toch normaal man !!!

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wordt hij ook niet ingeschreven voor de C-L

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is nog maar zeer de vraag. Er zijn naast de 24 vergeven rugnummers nog een extra 24 plekken over voor inschrijving in de CL.

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat niets worden met deze gast, gevalletje Aisatti.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar waarom heeft Ajax nog niet die 2 milj betaald voor Mo ,is dat niet waar Mo misschien een beetje mee zit ,tenminste ik zou mij eigen er ook niet prettig bij voelen ,dat ik geen deel maakt ,van de club waar hij allang zo graag bij wilde horen ,niet echt bij het geheel hoort ,kan ook aan de houding van Ajax liggen ,voor hem weer zo'n teleurgesteld samen werkende club

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof dat Juve en Ajax pas om de tafel gaan in december als de huurperiode op zijn eind loopt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaja het ligt altijd aan de club . Dat er dingen in je leven gebeuren ,wil niet zeggen dat je alles maar kan maken . Ik denk dat er bij elk mens dingen gebeuren ,als we allemaal zouden reageren zoals hij ,zou een mooie boel worden . Ik geef ajax groot gelijk dat ze wachten

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wil heel weinig zeggen. Dit zijn maar 24 namen. Ajax schreef vorig jaar 48 spelers in voor de Champions League.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen