Naam van Memphis valt bij zoektocht naar vervanger Haller

3 augustus 2022, 17:27   Bijgewerkt: 3 augustus 2022, 19:46

Memphis Depay is volgens Sport op de radar van Borussia Dortmund verschenen. De Duitse club zou reeds contact hebben opgenomen met de entourage van de 28-jarige aanvaller van FC Barcelona. Memphis is bij Dortmund in beeld als vervanger van Sébastien Haller, die aan teelbalkanker lijdt en de komende maanden niet in actie zal komen.

De voetbalwereld werd tien dagen geleden opgeschrikt door het nieuws dat een tumor in een van de teelballen van Haller was ontdekt. Een aantal dagen later werd duidelijk dat de tumor kwaadaardig is en de voormalig spits van Ajax een chemotherapiebehandeling moet ondergaan. Haller zal hierdoor voorlopig niet op het veld te bewonderen zijn.

Dortmund is voornemens een vervanger voor Haller aan te trekken. Diverse namen zijn de revue gepasseerd, waaronder die van Mauro Icardi, Edin Dzeko, Jhon Córdoba en Krzysztof Piatek. Aan dat lijstje kan nu de naam van Memphis worden toegevoegd. Dortmund is echter niet van plan om te voldoen aan de vraagprijs van Barcelona. De Catalanen hebben een prijskaartje van 20 miljoen euro om de nek van de Oranje-international gehangen.

Mogelijk hoeft dat ook niet, want Memphis zou met Barcelona onderhandelen over een ontbinding van zijn contract. De aanvaller wil wel meewerken aan een vertrek, maar denkt dat de vraagprijs van Barça geïnteresseerde clubs kan afschrikken. Als Memphis een transfervrije status geniet, heeft hij waarschijnlijk meer clubs om uit te kiezen. Naast Dortmund zouden onder meer ook Juventus en Tottenham Hotspur geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Memphis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen