Bakkali keert terug naar de Eredivisie; dubbele beloning Van Beek

Bakkali keert terug naar de Eredivisie; dubbele beloning Van Beek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 augustus 2022 – RKC Waalwijk heeft Zakaria Bakkali teruggehaald naar de Eredivisie. De aanvaller, die ooit als jeugdspeler van PSV als enorm talent te boek stond, wordt transfervrij overgenomen van Anderlecht. Bakkali tekende in Waalwijk een contract tot medio 2024.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld lichtte de transfer op de clubwebsite toe. "Het talent van Zakaria staat buiten kijf en het is een belangrijke pijler binnen deze club om hiermee aan de slag te gaan. Wij als RKC Waalwijk bieden hem graag deze kans en hij is erop gebrand om zijn kwaliteiten te laten zien."

Bakkali speelde vanaf zijn twaalfde in de jeugdopleiding van PSV. In Eindhoven zou hij echter nooit basisspeler worden, omdat hij al na zijn debuutseizoen weer vertrok. De Belg speelde verder voor Valencia, Deportivo La Coruña (op huurbasis), Anderlecht en Beerschot (op huurbasis), maar kon zijn grote belofte nooit inlossen.

Dubbele beloning voor Sven van Beek
SC Heerenveen heeft duidelijk gemaakt dat Sven van Beek komend seizoen een nog belangrijkere rol in het elftal moet gaan vervullen. Het contract van de centrale verdediger is namelijk opengebroken en verlengd tot medio 2025. Daarbij werd Van Beek deze week ook al aangewezen als nieuwe aanvoerder van de Friese club.

"Sven is een betrouwbare verdediger met de juiste mentaliteit en heeft afgelopen seizoen laten zien altijd voorop in de strijd te gaan", lichtte technisch manager Ferry de Haan de contractverlenging toe op de clubwebsite. "Hij heeft zich ontwikkeld tot één van de leiders van dit team en is dan ook niet voor niets verkozen tot aanvoerder. We zijn blij en trots dat we met Sven als aanvoerder voor mooie prestaties gaan."

Reacties

gerelateerd