Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Clement vond dat Monaco zege op PSV verdiende en wilde penalty

Clement vond dat Monaco zege op PSV verdiende en wilde penalty

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 augustus 2022 – PSV is met een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd tegen AS Monaco goed weggekomen. Dat was het oordeel van Monaco-trainer Philippe Clement na afloop van de wedstrijd. Ook ging hij kort en met een knipoog in op het penaltymoment.

"We kunnen niemand iets verwijten, want de spelers hebben alles gegeven", zei de trainer op de clubwebsite. "Ze hebben een geweldige mentaliteit getoond. In de eerste helft was het lastig om tot kansen te komen en scoorde PSV ook nog eens uit hun eerste serieuze mogelijkheid. Dat was een klap, maar het team heeft uitstekend gereageerd. We domineerden de tweede helft en hadden pech met een bal op de paal. Maar als er een team verdiende om te winnen, dan waren wij het."

Tegelijkertijd is Clement op zijn hoede voor de return in Eindhoven. "Ik verwacht een nog aanvallender PSV dan we nu gezien hebben. Bovendien zal het stadion vol zitten, wat ze energie zal geven. Het zal een geweldige avond worden, want ook wij zullen alles geven. We moeten er alles aan doen tegen een team met veel kwaliteit. Ze zijn altijd in staat om een doelpunt te maken dankzij de ervaring van hun spelers. Wij zijn een team dat nog meer moet ontwikkelen. Maar daarin heb ik in deze wedstrijd al een aantal goede dingen gezien."

Penaltymoment
Tijdens de persconferentie na de wedstrijd werd Clement ook nog gevraagd naar het penaltymoment. Jordan Teze kreeg de bal tegen de hand, maar ondanks ingrijpen van de VAR besloot de scheidsrechter de bal niet op de stip te leggen. Clement wilde er niet veel over kwijt. "De scheidsrechter zei in de rust tegen me dat het geen strafschop was. Voor mij, als trainer van Monaco, was het er wel een", zei hij met een knipoog, geciteerd door Sporza

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd