'Feyenoord vindt in 'nieuwe Aursnes' alternatief voor Zerrouki'

3 augustus 2022, 10:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft een nieuwe beoogde versterking voor het middenveld gevonden. Nadat FC Twente hoog in de boom is gaan zitten wat betreft een vertrek van Ramiz Zerrouki, is de twintigjarige Noor Sivert Mannsverk het volgende target. De middenvelder kan in veel opzichten gezien worden als de opvolger van Fredrik Aursnes.

Dat meldde 1908.nl. Aursnes zelf lijkt hard op weg naar Benfica, waarmee Mannsverk dus letterlijk zijn opvolger zou worden. Maar naast hun positie en nationaliteit hebben de twee nog meer overeenkomsten. Mannsverk staat namelijk nu nog onder contract bij Molde FK, de club waar Feyenoord ook Aursnes (en ploeggenoot Marcus Pedersen) vandaan haalde. De twee clubs zouden om die reden nog altijd nauwe banden hebben. 

Molde nam Mannsverk in de zomer van 2021 over van het lager acterende Sogndal IL. De middenvelder miste in een jaar tijd amper een wedstrijd voor zijn nieuwe club en zou zich 'ijzersterk' ontwikkeld hebben. Mannsverk ligt bij de Noorse topclub nog vast tot eind 2025, maar Feyenoord zou hem voor 'enkele miljoenen' kunnen overnemen.

Ramiz Zerrouki

Een dag eerder werd ook de interesse in Zerrouki duidelijk, al bleek ook dat Twente niet zit te wachten op een transfer van de 24-jarige Algerijn. Trainer Ron Jans zei voor de camera van ESPN zelfs dat een bod van tien miljoen euro nog niet genoeg was om hem  van de hand te doen. 1908.nl spreekt in het geval van Zerrouki van een vraagprijs van 'dik 6.500.000 euro'.

Lees ook: Feyenoord brengt ondanks standpunt Twente miljoenenbod uit

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb een beetje moeite om te geloven dat Feijenoord niet meerdere middenvelders op het oog heeft dan alleen deze? voor 6.5 mili moet je toch wel ergens wel een andere kunnen vinden?

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord moet geen zaken doen met FC Twente. De zoveelste speler die veell te duur wordt aangeboden. Geen Brenet, geen Hiilgers en deze ook niet. Deur dicht met die Duitsers. Veel geld voor iemand die nog weinig heeft gepresteerd.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies, Twente speelt een seizoen aardig en vragen voor modale voetballers 10 miljoen euro. En Ron Jans die zegt dat hij zich niet met transfer bedragen moet bemoeien maar in dezelfde zin roept dat zerrouki minimaal tien miljoen moet kosten. Veel plezier met zerrouki.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen