Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kranten wijzen verschillende PSV-uitblinkers aan tegen Monaco

Kranten wijzen verschillende PSV-uitblinkers aan tegen Monaco

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 augustus 2022 – PSV tekende dinsdagavond voor een acceptabel 1-1 gelijkspel tegen AS Monaco. Op basis van de eerste helft had er meer ingezeten, maar naarmate de tweede helft vorderde, raakte de Eindhovense tank steeds leger. Dat was ook de conclusie van verschillende ochtendkranten, die elk een andere speler positief zagen opvallen.

Zo merkte het Eindhovens Dagblad op hoe zwaar PSV het uitvallen van Ibrahim Sangaré voelde. 'De strijd om de Johan Cruijff Schaal van zaterdag woog bij een aantal kernspelers door en het uitvallen van Sangaré was een enorme aderlating voor de mannen van Van Nistelrooij', schreef clubwatcher Rik Elfrink, die daarvoor al sprak van een 'wederom uitblinkende Sangaré', die met zijn 'vastheid' aan de basis stond van de nodige kansen voor rust.

De Volkskrant zag hoe PSV na een moeizame beginfase steeds makkelijker de ruimtes wist te vinden. 'Vooral Joey Veerman en Luuk de Jong vertolkten een belangrijke rol. De 31-jarige spits vormde het aanspeelpunt die de ballen bij zich wist te houden, waardoor de rest van de ploeg kon aansluiten. Veerman was met zijn passing de speler die, net als tegen Ajax, voor de creativiteit zorgde in een verder degelijk PSV.' Juist Veerman nam op aangeven van De Jong dan ook de enige PSV-treffer voor hun rekening. 

Ismael Saibari
Het Algemeen Dagblad lette in het bijzonder op de 21-jarige en nog onervaren Ismael Saibari. 'Na een wat flets begin maakte hij zijn basisplek waar en had hij in de eerste helft een sterk tweede deel', viel de krant op. 'Zijn inbreng bij de eerste goal van de wedstrijd was zelfs bepalend. Saibari besloot om door te gaan op het moment dat Guus Til op de grond lag en bediende Sangaré. Even later lag de bal in het net, na een voorassist van Til en een subtiele voetbeweging van De Jong. De spits speelde daarmee Veerman vrij, die de hele tweede helft al veel zelfvertrouwen uitstraalde en beheerst en hard raak schoot.'

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd