Veerman beklaagt zich over programma: "Vind je dat gek, of niet?"

2 augustus 2022, 23:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joey Veerman heeft na afloop van de wedstrijd tegen AS Monaco (1-1) zijn beklag gedaan over het programma van PSV. De middenvelder vindt het maar vreemd dat de Eindhovenaren twee wedstrijden in vier dagen tijd hebben moeten spelen.

PSV kwam afgelopen zaterdag in actie tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Veel tijd om uit te rusten voor de volgende wedstrijd was er daarna niet. Dinsdag speelde de Eindhovense club uit tegen Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Dat PSV een wedstrijd in de benen had, werd in de tweede helft merkbaar.

"Vind je dat gek, of niet?", reageert Veerman als hij door een verslaggever van ESPN wordt geconfronteerd met het feit dat vermoeidheid PSV in de slotfase parten ging spelen. "Wij hebben twee en een halve dag geleden gespeeld, hè. Zij hebben niet gespeeld. Natuurlijk speelt dat mee. We kwamen na de wedstrijd tegen Ajax om 1 uur 's nachts thuis. De volgende dag is het herstellen en maandagochtend ga je alweer het vliegtuig in."

PSV wilde eigenlijk dat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op een ander moment zou worden gespeeld, zodat de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij zich langer kon voorbereiden op de wedstrijd tegen AS Monaco. Het verzoek van PSV werd niet gehonoreerd door de KNVB. Een woordvoerder van de bond liet weten dat de termijn om met de wedstrijd te schuiven te kort bleek.

Wat Veerman betreft was er iets verzonnen waardoor PSV niet twee zware wedstrijden achter elkaar had hoeven spelen. "Ik vind het heel matig ingepland allemaal", sluit hij af.

Lees ookDe Boer wil Veerman in Oranje: 'Hij doet me denken aan Guardiola'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet je gewoon kunnen als prof, dus niet zo huilen Veermanneke. Ga anders ff kijken bij de PL, daar doen ze niet anders.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar is het niveau ook wat hoger toch? We gaan de spelers van de eredivisie toch niet vergelijken met die in de PL zeker...

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar zijn ze gewoon een stuk fitter, trainen ze harder. PSV is toch ambitieus en wilt naar de top? Dan moet je ook niet zeuren als het een keertje zwaar wordt. Plus het is pas de 2e wedstrijd van het seizoen en dan nú al klagen, komop man.

Moederkoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman moet niet zeuren, iedereen weet dat de kerk in Zeist alleen de Godenzonen aanbidt.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welkom bij de grote jongens kiddo

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze willen over Ajax heen ,en dan lopen ze nu al te mauwen ,Ajax speelt zulke wedstrijd gewoon over 2/3 dagen na , een andere wedstrijd ,en dan winnen ze gewoon nog vrij gemakkelijk van welke tegenstanders dan ook

Capitano2019
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgensmij krijgt ajax ook vaak uitstel van wedstrijden. dus zou het niet meer dan normaal vinden als deze keer PSV ook te hulp was geschoten.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En daar is het volgende domme interview van Veerman. PSV zet deze jongen heel snel op mediatraining en tot die tijd niet voor een camera laten verschijnen.

OlavVanDeDonk03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman heeft gewoon gelijk, dat clubje uit Abcoude, vroeg vorig seizoen VIJF keer verplaatsing aan, en kreeg het, PSV vraagt het, en het kan niet..............WAKE UP KNJB!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen