De Boer wil Veerman in Oranje: 'Hij doet me denken aan Guardiola'

2 augustus 2022, 21:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald de Boer is onder indruk van wat Joey Veerman in de eerste helft van de wedstrijd tussen AS Monaco en PSV heeft laten zien. Wat De Boer betreft, krijgt de maker van de 0-1 binnenkort een belletje van bondscoach Louis van Gaal.

'Veerman in Oranje', stuurt De Boer via Twitter de wereld in. De voormalig voetballer vergelijkt de middenvelder van PSV met een grootheid. 'Hij doet me denken aan Guardiola in mijn tijd bij Barça… Uitstellen totdat je teamgenoot echt vrij is.'

Veerman was in Monaco de man van de eerste helft. De middenvelder was vijf minuten voor rust het eindstation van een fraaie aanval. Op aangeven van Luuk de Jong schoot hij van randje zestien met zijn chocoladebeen de bal in de lange hoek.

Het was voor Veerman zijn eerste Europese doelpunt. Vorig seizoen kwam hij vijf keer in actie in de knock-outfase van de Conference League, maar scoren deed hij toen niet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig hebben we een goede bondscoach, krijgen we met Koeman wederom een goede, in tegenstelling tot de puinhoop die zijn broer Frank van Oranje heeft gemaakt en Ronald niets geloofd van de slachtoffers in Qatar. Je moet de boertjes gewoon geen podium meer geven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen