Nederlandse enclave bij Antwerp wordt zowaar wat kleiner

2 augustus 2022, 20:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Emanuel Emegha gaat Antwerp al na een half jaar verlaten. De negentienjarige spits staat op het punt verkocht te worden aan Sturm Graz, zo meldt de Gazet van Antwerpen.

Emegha maakte afgelopen winter voor anderhalf miljoen euro de overstap van Sparta Rotterdam naar Antwerp. Uiteindelijk speelde de Nederlandse aanvaller slechts één officiële wedstrijd voor de Belgische club. Op 2 april kreeg Emegha in de competitiewedstrijd tegen OH Leuven twintig minuten speeltijd.

Zo wordt de Nederlands enclave in Antwerpen wat kleiner. Vincent Janssen is straks de enige speler met de Nederlandse nationaliteit die deel uitmaakt van de eerste selectie. Op de bank bij Antwerp zitten hoofdtrainer Mark van Bommel en assistenten John Stegeman en Andries Ulderink. Marc Overmars is de technisch baas van de club.

Bij Sturm Graz komt Emegha terecht bij de huidige nummer drie van de Oostenrijkse competitie. De nieuwe werkgever van de spits zorgde afgelopen weekend voor een verrassing door Red Bull Salzburg met 2-1 te verslaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen