'Feyenoord heeft beet en pikt opvolger Malacia op in MLS'

2 augustus 2022, 17:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft Marcos López binnen, zo verzekert journalist Jeff Carlisle van de Amerikaanse tak van ESPN. De Rotterdammers nemen de 22-jarige linkervleugelverdediger voor bedrag met zes nullen over van San Jose Earthquakes.

Feyenoord was al geruime tijd op zoek naar een opvolger van Tyrell Malacia, die deze zomer voor vijftien miljoen euro de overstap naar Manchester United maakte. Met de komst van López vullen de Rotterdammers de defensieve vacature in, al zou Arne Slot het liefst willen dat er nóg een linksback aan zijn selectie wordt toegevoegd.

Het is niet bekend welk bedrag Feyenoord neertelt voor de komst van López. De transfersom bedraagt in elk geval één miljoen euro, maar ligt waarschijnlijk wel wat hoger. Volgens FootballTransfers vertegenwoordigt de twintigvoudig international van Peru een transferwaarde van rond de 400.000 euro. Het contract van López bij San Jose Earthquakes loopt aan het einde van het kalenderjaar af.

López wordt naar het zich laat aanzien de tiende zomerversterking van Feyenoord. Eerder werden Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Santiago Giménez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen aangetrokken. Mogelijk komen daar nog een extra linksback en een vleugelaanvaller bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen