Malacia heeft snel concurrent minder bij Manchester United

Malacia heeft snel concurrent minder bij Manchester United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 augustus 2022 – Tyrell Malacia heeft binnenkort waarschijnlijk een concurrent minder bij Manchester United. Alles wijst erop dat Alex Telles op weg is naar de uitgang van Old Trafford. De 29-jarige linkervleugelverdediger staat in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder Sevilla.

Telles heeft door de komst van Malacia weinig perspectief op speeltijd bij Manchester United. Hij is achter Malacia en Luke Shaw in principe de derde keuze voor de linksbackpositie, als hij in de pikorde al niet is ingehaald door Brandon Williams en/of Álvaro Fernández. Om te voorkomen dat hij een seizoen lang de bank warm houdt, wil Telles vertrekken.

Daar wil Manchester United wel aan meewerken. De linksback, die twee jaar geleden nog voor achttien miljoen euro overkwam van FC Porto, lijkt zijn loopbaan voort te zetten bij Sevilla. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is een transfer nabij. Telles is akkoord met een overgang naar Sevilla en de clubs zijn er ook bijna uit. Het is nog slechts een kwestie van de laatste plooien gladstrijken.

Op het gebied van ingaande transfers is het relatief rustig in Manchester. De club van trainer Erik ten Hag heeft de komst van Frenkie de Jong nog niet uit het hoofd gezet, maar de kans is klein dat de Nederlandse middenvelder ook daadwerkelijk naar Old Trafford komt. Over de toekomst van Cristiano Ronaldo is eveneens nog geen duidelijkheid. Hij heeft een vertrekwens, maar Manchester United wil hem niet laten gaan.

Lees ook: Malacia heeft Engelse media overtuigd: 'Concurrentiestrijd gewonnen'

Reacties

gerelateerd