Union Sint-Gillis of Rangers FC wacht op PSV bij winst op Monaco

2 augustus 2022, 12:21

PSV kent de volledige route naar de groepsfase van de Champions League. De club moet eerst zien af te rekenen met AS Monaco, die het vanavond in het Stade Louis II voor het eerst ontmoet. Daarna zullen de Eindhovenaren het opnemen tegen de winnaar van het tweeluik tussen Union Sint-Gillis en Rangers FC. Dat heeft de loting van dinsdagmiddag uitgewezen. 

Uiteraard heeft PSV eerst een zware kluif aan het uitschakelen van AS Monaco. Als dat over twee wedstrijden lukt, zal het in de laatste voorronde eerst afreizen naar Brussel of Glasgow. De allesbeslissende return wordt dan in Eindhoven afgewerkt.

Voor PSV lijkt de loting geen slecht nieuws. Het ontloopt het Benfica van oude bekende Roger Schmidt, de club die de Eindhovenaren vorig seizoen nog uit de Champions League wisten te houden. Benfica zelf speelt eerst tegen FC Midtjylland en neemt het bij winst op tegen Dinamo Kiev of Sturm Graz - twee clubs die PSV sowieso niet kon loten.

Rangers FC en Union Sint-Gillis

Een tweeluik tegen Rangers FC zou voor PSV een ontmoeting met voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst betekenen. Hij loodste zijn ploeg afgelopen seizoen nog naar de finale van de Europa League, die werd verloren van Eintracht Frankfurt. Union Sint-Gillis - waar onder meer Bart Nieuwkoop onder contract staat - maakte vooral in België indruk. Als promovendus eindigde het op plek twee, waarmee het zich voor het eerst in 58 jaar plaatste voor Europees voetbal. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, gunstige loting. Ajax aantal jaar ook geluk gehad. Die mocht niet tegen Benfica spelen. Destijds mochten Russische clubs niet tegen Ukraine spelen. Hoop dat PSV doorgaat, goed voor Nederlandse voetbal en je gunt het Ruud.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus mochten ze monaco overleven dan redden ze het verder wel!.Mooi.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen