'PSV nog in dubio over vervanging na zware blessure Madueke'

2 augustus 2022, 10:42

PSV weet nog niet hoe het de afwezigheid van Noni Madueke zal gaan opvangen. De twintigjarige Engelsman liep onlangs een zware blessure op en zal dit kalenderjaar vermoedelijk niet meer aan spelen toekomen. De vraag is nu of de Eindhovenaren de transfermarkt nog op moeten.

Tot dusver werd de afwezigheid van Madueke opgevangen door de pas negentienjarige Johan Bakayoko. De Belgische aanvaller stond aan de aftrap van het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (3-5 winst) en lijkt ook dinsdagavond tegen AS Monaco te gaan starten. Daarachter beschikt PSV ook nog over de 21-jarige Ismael Saibari, terwijl ook aanwinst Sávio op die positie uit de voeten zou kunnen.

Toch is het de vraag of de Eindhovenaren het aandurven om met die bezetting het nieuwe seizoen in te gaan. Gezamenlijk hebben de drie opties immers pas vier Eredivisieduels achter hun naam staan (Bakayoko drie, Saibari één). Voetbal International schreef maandagavond dat het nieuws voor PSV nog 'te vers' is om nu al de beslissing te nemen om wel of niet een vervanger aan te trekken. 

Lees ook: PSV bevestigt Madueke-nachtmerrie: speler maandenlang aan de kant

Uitgaande transfers

Uitgaande transfers worden bij PSV sowieso niet meer verwacht. De club zou het inmiddels te laat vinden om in deze nu al cruciale seizoensfase nog spelers te laten vertrekken. Dat zou bijvoorbeeld betekenen dat sterkhouders Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré ook komend seizoen nog in Eindhoven blijven spelen. 

Lees ook: PSV reist met relatief weinig pure aanvallers af naar Monaco

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen