Kansen voor PSV: "Daar zijn ze niet zo goed in bij Monaco"

2 augustus 2022, 09:22

Voor zowel PSV als AS Monaco staat dinsdagavond al een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar op het programma. Beide clubs liepen vorig seizoen via de voorrondes Champions League-voetbal mis en willen dat dit jaar koste wat kost wél bereiken. De vraag is wat PSV van de Monegasken kan verwachten.

Die vraag legde de NOS voor aan voetbaljournalist Jurriaan van Wessem, die zelf in Monaco woont en het Franse voetbal op de voet volgt. "PSV moet oppassen dat ze niet in de val lopen", luidde zijn waarschuwing. "Ben Yedder en Golovin draaien als duo erg goed. Als PSV wordt uitgelokt om uit de defensie te komen, en Monaco de lange bal speelt naar Ben Yedder, vrij in de laatste linie...", wees hij op het grootste gevaar.

Van Wessem ziet echter ook veel kansen voor de Eindhovenaren. "PSV lijkt met Guus Til een nieuw geheim wapen te hebben. Kopsterke spelers als Til en De Jong, daar zijn ze niet zo goed in bij Monaco. En PSV heeft nog nooit verloren van Monaco in het Stade Louis II. Dat moet toch een psychologisch voordeel zijn", voorspelde hij.

AS Monaco - PSV

PSV trapt vanavond (dinsdag) om 20.00 uur af in het Stade Louis II in Monaco. De return in Eindhoven staat een week later op het programma. Tussendoor opent de ploeg van Ruud van Nistelrooij dit weekend het nieuwe Eredivisieseizoen met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen