Ajax hoeft nog niet te vrezen voor Yilmaz: "Dat was uit respect"

1 augustus 2022, 21:38

Burak Yilmaz lijkt er aanstaande zaterdag niet bij te zijn als Fortuna Sittard het seizoen opent tegen Ajax. De spits is nog niet fit genoeg en verwacht zelf nog niet te kunnen spelen. De komende dagen zullen moeten aanwijzen of dat daadwerkelijk zo is.

"Ik ben er nog niet klaar voor als ik eerlijk ben", vertelde Yilmaz maandag na de training van Fortuna in gesprek met ESPN. "Ik heb 3 à 4 keer getraind met de ploeg. Er zijn nog een paar dagen te gaan, maar ik wil fit aan de wedstrijd verschijnen. In de oefenwedstrijd ben ik alleen in het veld gekomen uit respect voor de supporters die waren afgereisd."

De 37-jarige Turk speelde onder meer bij Galatasaray, Besiktas en Lille OSC. De 77-voudig international wil dan ook graag zijn kennis van de afgelopen jaren overgeven aan zijn ploeggenoten. "Ik heb meer wedstrijden gespeeld en meer ervaring dan mijn teamgenoten. Ik ben ze zeker bereid te helpen, als ze mijn hulp willen. Ik zie nu al aan ze dat ze leergierig zijn."

Yilmaz maakte afgelopen weekend zijn eerste minuten namens Fortuna in de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo. Fortuna won met liefst 6-2 van de provinciegenoot, maar de spits kwam niet tot scoren. Aanstaande zaterdag lijkt dat dus ook nog niet te gaan gebeuren tegen Ajax. Er wordt zaterdagmiddag al om 16.30 uur afgetrapt in het Fortuna Sittard Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"De spits is niet nog fit genoeg" Heeft 'ie het artikel zelf getikt ofzo?

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En hij wil "zijn kennis overgeven". Vind ik persoonlijk erg smerig. Als hij het nou zou overdragen of doorgeven.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen