Clement waakzaam voor PSV: "Uiteraard heb ik dat duel gezien"

1 augustus 2022, 20:30   Bijgewerkt: 1 augustus 2022, 20:37

Philippe Clement weet als geen ander dat zijn AS Monaco niet zonder slag of stoot van PSV gaat winnen. De trainer van de Monegasken stond daags voor de wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League de pers te woord. Daarin haalde hij ook de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan.

"Uiteraard heb ik dit weekend naar de wedstrijd gekeken", vertelt Clement op de website van Monaco. "PSV heeft bewezen dat ze over veel kwaliteiten beschikken, waaronder een grote aanvallende kracht. Ze hebben ook spelers met ervaring voor dit soort wedstrijden in Europa. Het moet gezegd worden dat vijf doelpunten maken op bezoek bij Ajax een hele prestatie is. Het belooft een spannende wedstrijd te worden."

Clement is echter niet van plan om zich aan te passen aan PSV. De Belg weet wat hij van zijn eigen ploeg wil zien. "Voor ons is de voorbereiding niet anders dan normaal. We zullen aan de aftrap verschijnen om te winnen. Ik wil een team zien dat daar alles aan gaat doen. We hebben onze sterke punten in aanvallend opzicht. Maar we kunnen ook compact voetballen en er met bijna alle spelers uitkomen."

Myron Boadu

In het Stade Louis II hoeft PSV in ieder geval geen rekening te houden met Myron Boadu. De Nederlandse spits is nog altijd herstellende van een voetblessure en kan niet spelen tegen zijn landgenoten. Gelukkig voor Boadu zit zijn revalidatie er bijna op en kan hij snel weer aansluiten. Vorig seizoen scoorde de ex-AZ'er in de groepsfase van de Europa League nog tegen PSV in het Philips Stadion.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen