'Inter hangt loodzwaar prijskaartje om nek van gewilde Dumfries'

1 augustus 2022, 17:33   Bijgewerkt: 1 augustus 2022, 17:41

Denzel Dumfries mag niet zomaar vertrekken bij Internazionale. De rechtsback staat hoog op het verlanglijstje van Chelsea, dat miljoenen wil betalen aan de Italianen. Inter hoopt naar verluidt echter op een torenhoog bedrag van liefst vijftig miljoen euro.

Eerder kwam het Engelse medium The Athletic al naar buiten met de interesse van Chelsea. Die berichten werden gevolgd door nieuws vanuit Italië. Volgens La Gazzetta dello Sport wil Internazionale alleen praten bij een bod van vijftig miljoen euro. Chelsea heeft al een bod van 25 miljoen plus eventuele bonussen neergelegd, maar dat werd dus afgewezen.

Chelsea zou Dumfries een vijfjarig contract aanbieden. In Londen moet de international van Oranje gaan concurreren met Reece James. César Azpilicueta is ook nog van de partij, maar hij lijkt hard op weg naar FC Barcelona. Internazionale wil alleen bij een torenhoge aanbieding meewerken aan een transfer. Het seizoen in de Serie A gaan immers bijna beginnen en de tijd om een vervanger te vinden wordt steeds korter.

Dumfries (26) heeft zijn eerste seizoen in Milaan achter de rug en was een vaste waarde. Inter nam hem een jaar geleden voor een kleine veertien miljoen euro over van PSV. Eerder speelde Dumfries al bij Sparta Rotterdam en sc Heerenveen. De 35-voudig international van Oranje staat momenteel nog tot medio 2025 onder contract in het Stadio Giuseppe Meazza.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DoekeDokkuma19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zo lekker zijn voor sc Heerenveen ruim 1 miljoen!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geweldenaar, heerlijke onderschatte speler

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen