Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Domper voor Bassey; aanwinst mist meerdere duels van Ajax

Domper voor Bassey; aanwinst mist meerdere duels van Ajax

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 augustus 2022 – Calvin Bassey is door de tuchtcommissie van de KNVB voor drie wedstrijden geschorst, waarvan een voorwaardelijk. De verdediger kreeg in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV een directe rode kaart na een harde overtreding op Ismael Saibari. Bassey mist de wedstrijden tegen Fortuna Sittard en FC Groningen.

De 22-jarige Bassey maakte in de Johan Cruijff ArenA als invaller zijn eerste minuten namens Ajax. Zijn debuut voor de Amsterdammers bleek echter van korte duur. Hij kreeg een gele kaart na een overtreding op Saibari, maar scheidsrechter Dennis Higler werd door de VAR naar het scherm geroepen. Na het bestuderen van de beelden besloot de arbiter een rode kaart te geven.

Dat betekent dus dat trainer Alfred Schreuder aanstaande zaterdag op bezoek bij Fortuna nog geen beroep kan doen op zijn aanwinst. Een week later speelt Ajax tijdens de tweede speelronde thuis tegen Groningen, maar ook die wedstrijd komt dus te vroeg voor Bassey. Over drie weken kan hij in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam weer terugkeren bij de wedstrijdselectie.

Bassey kwam deze zomer voor ongeveer drieëntwintig miljoen euro over van Rangers. De sterke verdediger tekende een contract voor vijf seizoenen bij Ajax en wordt gezien als de opvolger van Lisandro Martínez, die naar Manchester United vertrok. Door zijn schorsing begint het avontuur van de Nigeriaan niet zoals gehoopt. Ajax verloor zaterdag ook nog eens met 3-5 van PSV. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd