Vrees wordt waarheid voor Tissoudali: streep door transfer en WK

1 augustus 2022, 10:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het noodlot heeft toegeslagen bij Tarik Tissoudali. De 29-jarige aanvaller heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd, waardoor hij een streep kan zetten door een toptransfer en deelname aan het WK.

Tissoudali raakte afgelopen zaterdag in de eerste helft van de competitiewedstrijd tegen STVV geblesseerd. Al snel werd duidelijk dat hem om een zware blessure ging. Dat is maandag bevestigd door KAA Gent, zijn werkgever. 'Het verdict is zwaar', aldus de Belgische club. Tissoudali is minstens een half jaar uit de roulatie.

De in Amsterdam geboren Tissoudali, die in Nederland uitkwam voor Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap, leek op weg naar een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Dat lijkt nu niet door te gaan, daar hij pas in 2023 weer in actie kan komen.

Ook deelname aan het WK kan Tissoudali op zijn buik schrijven. De aanvaller heeft de afgelopen seizoenen dermate veel indruk gemaakt in België dat hij is uitgegroeid tot international van Marokko. Tot nu toe speelde hij negen interlands, waarvan vier afgelopen winter op de Afrika Cup. Marokko is op het WK dat over een aantal maanden gespeeld wordt ingedeeld in een groep met België, Kroatië en Canada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen