PSV reist met relatief weinig pure aanvallers af naar Monaco

1 augustus 2022, 10:43   Bijgewerkt: 1 augustus 2022, 12:44

PSV heeft maandagmorgen de selectie voor de eerste ontmoeting met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League bekendgemaakt. Ruud van Nistelrooij neemt 22 spelers mee naar het prinsdom.

De selectie van PSV reist maandag af naar Monaco, waar het dinsdagavond in actie komt. Walter Benitez, Ki-Jana Hoever, Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Ibrahim Sangaré, Xavi Simons, Marco van Ginkel, Luuk de Jong, Cody Gakpo, Érick Gutiérrez, Joël Drommel, Guus Til, Joey Veerman, Boy Waterman, Derrick Luckassen, Johan Bakayoko, Ismael Saibari, Phillipp Mwene, Philipp Max, Fredrik Oppegard, Richard Ledezma vormen de 22-koppige groep.

Wat opvalt is dat Van Nistelrooij relatief weinig pure aanvallers meeneemt naar Monaco. De Jong, Gakpo en Bakayoko zijn de enige spelers die altijd voorin staan. Xavi Simons, Ismael Saibari en eventueel Richard Ledezma zouden ook op de aanvallende posities uit de voeten kunnen. Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius zitten nog in de lappenmand, terwijl aanwinst Sávio niet is geselecteerd. De Braziliaan heeft er nog maar een paar trainingen op zitten en dat is waarschijnlijk de reden dat hij niet in de selectie is opgenomen. Jarrad Branthwaite maakt eveneens geen deel uit van de spelersgroep.

PSV tankte zaterdag vertrouwen voor het tweeluik met AS Monaco door Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal te verslaan. Het werd een wedstrijd om je vingers bij af te likken. De Eindhovenaren trokken mede door een hattrick van Guus Til aan het langste eind (3-5).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen